BB-Veera arvasi Benin salatehtävän jo ennen Beniä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat viettäneet kuluneen viikon pääosin kahteen ryhmään jaettuna. Neljä tulokasnaista ovat liehitelleet parhaansa mukaan Beniä, joka joutuu huomenna valitsemaan yhden naisista jatkamaan talossa. Mies ei kuitenkaan omasta salatehtävästään vielä tiedä.

Eilen illalla BB-Veera arvasi miehen tulevan tehtävän, kun hän ja Ben keskustelivat henkeviä kahden kesken.

– Mitä jos sä joutuisit valitsemaan meistä uusista likoista yhden? Jos sä vaikka pääsisit tonne toiselle puolelle ja joutuisit valitsemaan meistä yhden ja muut jäisivät tänne. Kenet sä ottaisit? Kenet sä haluaisit esitellä noille muille? Veera tiedusteli.

– Te ootte kaikki niin erilaisia. Jos se olisi sä? Ben totesi.

– Sä sanot sen vaan, koska mä oon tässä, Veera vastasi.

– Mä haluaisin esitellä niille Veeran. Jos loput jäisivät tänne taloon, niin se olisi ihan ok. Sä oot kuitenkin niin erikoinen ja energinen, Ben selitteli.

– Hyvä vastaus. Kannatan, Veera ihasteli.