Beyonce seksikäs myös raskausvaatetuksessa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles oli äskettäin järjestetyn MTV Video Music Awards -tapahtuman kuvatuimpia tähtiä. Tähti nimittäin paljasti olevansa raskaana räppärimiehelleen. Entinen Destiny’s Child -tähti kertoi uutisen jälkeen toivovansa esikoisekseen poikaa.

Aiemmin Beyonce on kertonut julkisuudessa haluavansa äidiksi 30-vuotiaana. Toive onkin toteutumassa, sillä laulajakaunotar täytti 30 vuotta viikonloppuna. Nyt raskausonnea hehkuva tähti kuvattiin miehensä käsipuolesta seksikkäisiin nahkasortseihin sonnustautuneena.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja.