Charlie Sheen tajusi viimein kuinka sekaisin onkaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta näyttävät lähtöpassit itselleen hankkineen Charlie Sheenin tähti on laskun sijaan ollut suorastaan vapaassa pudotuksessa. Taannoin entinen tähtinäyttelijä buuattiin pois lavalta eräissä festivaaleissa valtavan haistattelumyrskyn saattelemana.

Nyt 46-vuotias näyttelijä kertoi tajunneensa, kuinka sekaisin hän onkaan ollut. Viikonloppuna järjestetyssä Comedy Roast -tapahtumassa lukuisat eturivin koomikot ja hauskuuttajat vitsailivat yleisölle julkisuuden henkilöistä. Charlie Sheen olikin tapahtuman suosituin vitsinaihe.

– Kuinka paljon Charlie Sheen pystyy vetämään kokaiinia? Niin paljon, että hän pystyy tappamaan miehen puolikkaan, koomikko Jon Lovitz vitsaili tähden kustannuksella tapahtumassa.

Kalifornian Sony-studiolla järjestetyssä tapahtumassa Sheen näytti ottavan vitsailut vastaan huumorilla. Hän kommentoikin vitsauksia illan päätteeksi ja kertoi tajunneensa elämänsä olleen yhtä sekasortoa.

– Vau, mikä ilta. En olekaan tajunnut kuinka p*rseestä elämäni onkaan ollut. Koko tämän ajan olen luullut pitäväni vain hauskaa, Sheen kertoi yleisölle.

Sheenin Miehen puolikkaat -roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher, jonka on kerrottu voittaneen puolelleen koko sarjan työtiimin. Ongelmainen televisiotähti Sheen on kertonut aiemmin olevansa ylpeä tulevasta näyttävästä kuolemastaan sarjassa. Hän on kertonut myös katsovansa Miehen puolikkaita potkujensakin jälkeen.