Rihanna kiinnitettiin X Factor -ohjelmaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Äskettäin hän keikisteli pelkissä rintaliiveissä Armani Jeans -merkin kuvauksissa.

Nyt 23-vuotiaan kaunottaren kerrotaan esiintyvän Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmassa. Sarjan luojan Simon Cowellin kerrottiin vaikuttuneen poptähden taannoisesta esiintumisestä kyseisen ohjelman brittiversiossa. Cowell haluaa Rihannan ohjelmaan kilpailijoiden opastajaksi.

– Simon rakastaa Rihannaa. Hän vaikuttui tämän Britannian X Factor -ohjelmassa esiintymisestä viime vuonna. Ei ole yllätys, että hän haluaa Rihannan takaisin, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Poptähden uutisoitiin aiemmin liittyvän jopa ohjelman tuomaristoon, mutta tämän tilalle valittiin The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger. Muita tuomareita ovat L.A Reed, Paula Abdul ja Simon Cowell.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.