Amy Winehouse oli menossa naimisiin ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa Lontoon Camdenin kodissaan, ja kuolinsyyn tutkinta jatkuu yhä edelleen. Laboratoriotuloksissa selvisi kuitenkin ettei päihdeongelmaisen supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Nyt traagisesti menehtyneen soultähden kihlattu Reg Traviss kertoi pariskunnan suunnitelleen häitä ennen odottamatonta Winehousen poismenoa. Elokuvaohjaaja Reg kertoi Amyn kertoneen vihkimisestä poikaystävänsä perheelle.

– Olimme puhuneet naimisiinmenosta. Amy oli puhunut asiasta myös perheeni kanssa. Kaikki oli selvää ja olimme valmiita avioliittoon, Traviss kertoi The Sun -lehdelle.

Laulajatähden kihlattu kertoi viettäneensä normaalin päivän arkiaskareineen Winehousen kuolemaa edeltävänä päivänä. Hän kertoi kuitenkin ihmetelleensä, miksei Amy vastannut hänen puheluihinsa. Reg kertoi uskoneensa tyttöystävänsä nukahtaneen.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa. Tähden isä kuitenkin uskoo tyttärensä kuolleen alkoholista vieroitumisen aiheuttamaan sydänkohtaukseen.