BB-Annika: ”Naiset tekee kaiken niin vaikeeks”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asukkaat ovat olleet viime päivät jaettuna kahteen ryhmään, kun taloon astelleet neljä tulokasnaista ovat asuneet Benin kanssa ja vanhat asukkaat ulkona tehtäväalueella. Myös BB-Mikael pääsi viettämään kostean illan Benin ja tämän haaremin kanssa.

Tänään haaremista häädettiin kotiin kaikki paitsi Benin taloon valitsema BB-Veera. BB-Annika ryvettyi toissailtana mustasukkaisuudessa tehtäväalueella, kun Mikael lähti bilettämään Benin ja sinkkunaisten kanssa Isoveljen järjestämiin vaahtobileisiin. Vaaleakutrinen kaunotar nimittelikin kovaan ääneen uusia naisasukkaista ”ämmiksi”.

Tänään aamutuimaan hihittelevä espoolainen keskusteli BB-Mikaelin ja BB-Stefanin kanssa naisista yleensä. Annika kertoi muun muuassa, ettei aina ymmärrä oman sukupuolensa käytöstä.

– En tajuu naisia. Ne tekee kaiken niin vaikeeks, vaik kyl mäki teen, Annika kertoi asukkaille.

– Jep, turhanpäiväinen älykkyys syö miestä rotan lailla, Mikael vastasi.

Yhdeksän vuotta voimistelua harrastanut Annika paljasti myös itsetuntonsa olevan heikonpuoleinen. Hän kertoi nimittäin olleensa isokokoisin voimistelija harjoitusryhmästään. Muut olivat solvanneet tätä lihavaksi, jonka seurauksena kaunottaren itsetunto romuttui.

Eilen Big Brother -talossa nähtiin jäätävä kohtaaminen, kun BB-Annika ja BB-Amanda viettivät elokuvaillan uusien naisasukkaiden kanssa. Amandaa ja Annikaan ei kiinnostanut aluksi edes esitellä itseään saati tietää keitä muut naiset olivat. Elokuvaillan jälkeen Annika kertoi tehtäväalueen asukkaille ärsyyntyneensä BB-Kaisan käytöksestä.