Mila Kunisin kännykkä hakkeroitiin – Justin Timberlaken sänkykuvat vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Eilen uutisoitiin näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin alastonkuvista, jotka julkaistiin verkossa. Viihdelehdet kertoivat maaliskuussa, että Johanssonin matkapuhelin oli varastettu. Härskit alastonkuvat ovat ilmeisesti peräisin tähden varastetusta kännykästä.

Nyt näyttelijä Mila Kunis on joutunut kännykkähakkereiden kohteeksi. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan kännykästä löytyi vietteleviä kuvia muun muuassa Justin Timberlakesta. Myös muutamat tekstiviestit viittaavat hakkerien mukaan tähtien välien olevan läheisiä.

Eräässä kuvassa poptähti Timberlake on yläosattomana sängyssä. Toisessa otoksessa laulajakomistuksella on päässään vaaleanpunaiset pikkuhousut. Kunis ei kuitenkaan esiinny valokuvissa. Vielä ei tiedetä kuinka hakkerit onnistuivat murtautumaan tähden kännykän tietokantaan.

28-vuotias Mila Kunis kertoi äskettäin ettei hän aluksi pitänyt uuden Friends With Benefits -elokuvansa käsikirjoituksesta. Hän kertoi kuitenkin kiinnostuneensa sen sisällöstä ja sopi tapaamisen elokuvan ohjaajan kanssa. Kunis kertoi muuntaneensa käsikirjoituksen nykyaikaisemmaksi ohjaajan kanssa.