Nyt puhuu Amy Winehousen kihlattu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa Lontoon Camdenin kodissaan, ja kuolinsyyn tutkinta jatkuu yhä edelleen. Äskettäin tähden isä kertoi joutuneensa usein nyrkkitappeluihin päihdeongelmaisen tyttärensä huumediilereiden kanssa.

Nyt edesmenneen soultähden kihlattu Reg Traviss on paljastanut yksityiskohtia Amyn arjesta ja elämästä. Elokuvaohjaajan oli tarkoitus viedä kihlattunsa romanttiselle lomamatkalle Karibialle tämän syntymäpäivien kunniaksi. Winehouse olisi täyttänyt tänään 14. syyskuuta 28 vuotta.

– Amy oli vilpittömin ihminen, ketä olen koskaan tuntenut. Hän eli todella normaalia elämää. Amy rakasti katsoa televisiota ja laittaa ruokaa, Traviss kertoi The Sun -lehdelle.

Rakkaansa kuolemasta murtunut Reg kertoi saaneensa tietää Amyn kuolemasta tämän henkivartijalta. Hän kertoi ihmetelleensä miksei laulajatähti vastannut hänen puheluihinsa kuolemaa edeltävänä yönä. Reg oletti tyttöystävänsä nukahtaneen ja pyysi tätä soittamaan hänelle herättyään. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa. Tähden isä kuitenkin uskoo tyttärensä kuolleen alkoholista vieroitumisen aiheuttamaan sydänkohtaukseen.