Ashley Tisdale roolistaan: ”Ei enää ikinä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Twitter-blogiaan ahkerasti päivittävä kaunotar on nyt kertonut Mercedez-Benz -muotiviikoilla mielipiteensä High School Musical -elokuvien roolihahmostaan Sharpay Evansista. Hän kertoi muun muuassa ettei enää ikinä aio palata kyseisen teinidraamakuningattaren rooliin.

– En tule enää ikinä näyttelemään Sharpaytä. Häntä oli kuitenkin hauska näytellä, mutta aion nyt jatkaa uusiin haasteisiin, Tisdale kertoi Star-lehdelle.

Laulajanakin tunnettu kaunotar kertoi myös miten hänen High School Musical -teinielokuvien kollegoiden Zac Efronin ja Vanessa Hudgensin taannoinen ero on vaikuttanut häneen. Tisdale kertoi muun muuassa olevan molempien kanssa hyvä ystävä, vaikka he eivät näekään toisiaan enää kolmen kimpassa.

– Onhan se vaikeampaa kun he ovat eronneet. He ovat kuitenkin molemmat parhaita ystäviäni ja rakastan heitä. Näen molempia erikseen ja he ovat sinut asian kanssa, Tisdale kertoi Star-lehdelle.

26-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.

Uusimmat