Ashley Tisdale roolistaan: ”Ei enää ikinä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Twitter-blogiaan ahkerasti päivittävä kaunotar on nyt kertonut Mercedez-Benz -muotiviikoilla mielipiteensä High School Musical -elokuvien roolihahmostaan Sharpay Evansista. Hän kertoi muun muuassa ettei enää ikinä aio palata kyseisen teinidraamakuningattaren rooliin.

– En tule enää ikinä näyttelemään Sharpaytä. Häntä oli kuitenkin hauska näytellä, mutta aion nyt jatkaa uusiin haasteisiin, Tisdale kertoi Star-lehdelle.

Laulajanakin tunnettu kaunotar kertoi myös miten hänen High School Musical -teinielokuvien kollegoiden Zac Efronin ja Vanessa Hudgensin taannoinen ero on vaikuttanut häneen. Tisdale kertoi muun muuassa olevan molempien kanssa hyvä ystävä, vaikka he eivät näekään toisiaan enää kolmen kimpassa.

– Onhan se vaikeampaa kun he ovat eronneet. He ovat kuitenkin molemmat parhaita ystäviäni ja rakastan heitä. Näen molempia erikseen ja he ovat sinut asian kanssa, Tisdale kertoi Star-lehdelle.

26-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.