BB-Stefan rietasteli: Housut kinttuihin ja peniksellä helikopteria

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat pääsivät palaamaan eilen illalla takaisin taloon useiden päivien raskaan viikkotehtävän jälkeen. Tehtävä onnistui, joten asukkaat saivat bileet. Vessan tulvimisen takia heidät määrättiin ulos, jossa alkoikin pian tapahtua.

Asukkaat ryhtyivät pelaamaan Totuutta ja tehtävää. Pelin tiimellyksessä Veera määrättiin suutelemaan Salaria, ja nainen teki työtä käskettyä. Salar oli silminnähden innoissaan päästyään suutelemaan naista muiden hurratessa.

Seuraavaksi Salar sai keksiä tehtävän Stefanille, mutta hän delegoi sen Benille. Ben keksi, että Stefanin tulee riisua uimahousunsa pihamaalla.

– Sun pitää mennä tohon keskelle ja vetää housut polviin. Ihan niin kuin viime viikolla, Ben käskytti viitaten Stefanin paljasteluun erään bileillan aikana.

BB-Stefan teki työtä käskettyä, nousi porealtaasta ja käveli keskelle pihaa. Siinä hän keikutti lantioaan ja riisui uimahousunsa polviin saakka. Koko miehuuden paljastuttua Stefan päätti tehostaa esitystä heiluttamalla sukuelintään asukkaiden hurratessa äänekkäästi porealtaassa.

Pelin tiimellyksessä BB-Veera pääsi kokeilemaan kielisuudelmaa myös Oscarin kanssa. Mikael ja Annika esittivät asukkaille romanttisen mahdollisen suudelman, joka tosin jä Mikaelin mukaan lopulta vähemmän romanttiseksi.