Megan Foxin asu oli liian paljastava haastatteluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista pihalle potkittu näyttelijätär Megan Fox on ollut viime aikoina otsikoissa kuihtuneen olemuksensa takia. Rutkasti laihtunut tähti hylkäsi äskettäin tiukan kasvisruokadieettinsä, johon kuului vain hedelmien ja vihanneksien syönti.

Nyt Megan Fox on ollut Scott Feinbergin haastattelussa, ja neitokainen vaikutti unohtaneen pukea vaatteet ylleen. Näyttelijäkaunotar esiintyi nimittäin niin paljastavassa mekossa, että se muistutti enemmänkin yöpukua.

Kuva: YouTube

25-vuotias Megan Fox joutui taannoin uutiskeskiöön, kun hänen Transformers-vastanäyttelijänsä Shia LaBeouf väitti harrastaneensa seksiä tämän kanssa kuvausten ulkopuolella. Kaunotar ei kuitenkaan koskaan kommentoinut huhuja. Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa.