Alastomana viihtyvä BB-Veera: ”Mulla ei ole enää tän jälkeen seksielämää”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai toissailtana uuden asukkaan, kun tamperelainen baarityöntekijä BB-Veera valittiin Benin toimesta jäämään taloon muiden asukkaiden kanssa. Tulokkaalla on nyt kahden viikon immuniteetti, joten hän pysyy talossa vähintään sen ajan.

Taloon jäätyään Veera kertoi ettei yleensä välitä siitä jos joku näkee hänet vähissä vaatteissa tai jopa alastomana. Seksielämän tilanne talon ulkopuolella kuitenkin huoletti häntä.

– Nyt mulla ei varmaan olen lainkaan seksielämää tän jälkeen, kun mä kuljen täällä pimppi paljaana. Ja käyn suihkussa alasti. En viittinyt noiden (Benin haaremin) kanssa mennä alasti, kun nekään eivät olleet. Eikä mua alastomuus haittaa. Jos joku ei ole nähnyt alastonta naista niin mitä sitten? BB-Veera totesi.