Heather Morris silikonirinnoistaan: ”Ne olivat hirveät!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla varsin suuren suosion talven ja kevään aikana saanut Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Suomessakin nähtävän sarjan kauniimpaa sukupuolta edustava Heather Morris on nousemassa sarjan seuratuimpien tähtien joukkoon samoin kuin myös Lea Michele.

Nyt 24-vuotias Heather Morris paljasti vihanneensa silikonirintojaan. Tähti kertoi halunneensa nuorempana täytettä rintoihinsa ja hankki sen takia silikonit. Morris kertoi kuitenkin poistattaneensa vanhempana implanttinsa, koska ne estivät häntä elämään aktiivisesti.

– Implantit olivat jotain, mitä halusin nuorena. Enää en kuitenkaan halua niitä. En voinut nauttia aktiivisesta elämäntyylistäni, koska ne sattuivat niin paljon, Morris kertoi Fitness-lehdelle.

Glee-hittisarjassa on vieraillut lukuisia eturivin tähtiä kuten Gwyneth Paltrow. Liikunnallinen Morris kertoi ihailevansa Paltrown vartaloa. Hän kertoikin tekevänsä mitä tahansa, jotta saisi samanlaisen vartalon kuin näyttelijättärellä.

23-vuotias arizonalaissyntyinen Heather Morris, koko nimeltään Heather Elizabeth Morris, tunnetaan erityisesti näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin pestinsä on Brittany-roolihahmo suositussa Glee-televisiosarjassa. Lisäksi Morris on nähty Eli Stone ja Swingtown -sarjoissa sekä Fired Up -elokuvassa. Heather oli vuonna 2006 mukana myös So You Think You Can Dance -tanssiohjelman karsinnoissa, mutta ei lopulta selvinnyt 20 finalistin joukkoon.