Suosikkinäyttelijä näki WTC-iskut: ”Luulin olevani aineissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin veteraanitähti Robert De Niro on sukupolvensa arvostetuimpia yhdysvaltalaisia näyttelijöitä. Äskettäin 68-vuotias näyttelijä tähditti elokuvia Pienin painajainen perheessä ja Rajaton. Monipuolisesti erilaisia rooleja uransa aikana tehnyt supertähti nähtiin aikanaan myös pehmopornoroolissa.

Nyt Oscar-palkittu De Niro kertoi nähneensä kymmenen vuotta sitten maailmaa järisyttäneet WTC-tornien terrori-iskut kotinsa ikkunasta. Hän kertoi ettei ollut uskoa näkemäänsä ja luuli näkevänsä aistiharhoja. Tähti on asunut koko elämänsä New Yorkissa hulppeassa luksuskodissa Manhanttanilla.

– Näin asunnostani WTC-tornit. Katsoin kiikareilla palavia ja savuavia rakennuksia, ja luulin näkeväni aistiharhoja. Hätkähdin todellisuuteen vasta sitten kun katsoin uutisia, Robert De Niro kertoi Female First -sivuston mukaan.

Syksyllä 2009 Robert De Niro joutui uhkaavaan tilanteeseen, kun kuvauspaikan turvajärjestelyt pettivät pahemman kerran ja vahvasti päihtynyt nainen pääsi livahtamaan turvamiesten ohi leffan päätähden luokse. Tilanne olisi voinut siis olla hengenvaarallinen, mikäli naisella olisi ollut pahat mielessään. Elokuvan kuvaukset jouduttiin kiireesti keskeyttämään vakavan välikohtauksen takia ja nainen pidätettiin.