Twilight-fani sekosi trailerista – katso järkyttävä video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositut vampyyrielokuvat saavat pian jatkoa, kun elokuvasarjan neljäs osa Twilight: Breaking Dawn saa Suomessa ensi-iltansa 18. marraskuuta. Seuraava elokuva julkaistaan kahdessa osassa ja sen päätösosa saa ensi-iltansa vuonna 2012.

Kesällä julkaistua elokuvan traileria on katsottu Youtube-palvelussa jo kuusi miljoonaa kertaa. Äskettäin julkaistiin myös toinen virallinen traileri, jossa paljastettiin katsojille runsaasti uutta materiaalia. Nyt erään innokkaan fanin reaktio uusimpaan traileriin hauskuuttaa verkossa.

Fani kertoo videolla katsovansa uusimman trailerin. Jo ennen videota tyttö näyttää suunnattoman jännittyneeltä, mutta loppu onkin yhtä tunteiden sekasortoa. Tyttö muun muuassa saa itkuhepulin ja päästelee mitä ihmeellisimpiä ääniä. Fanin ilmemaratoni on myös varsin monipuolista katsottavaa.