86-vuotias mummo ajoi kaupan läpi autolla – katso raju video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloista on kantautunut muutamankin kerran videoita, joissa nähdään kuinka autoilijat ovat erinäisistä syistä ajaneet autoilla kauppojen ovista ja seinistä sisään. Tuorein tapaus on yksi rajuimpia.

86-vuotias mummeli oli nimittäin päästetty vielä auton rattiin lähes kohtalokkain seurauksin. Hän ajoi nimittäin täyttä vauhtia Rock N’ Road Cycling -pyöräkaupan seinästä sisään ja jatkoi matkaansa vielä kaupan sisällä. Ihmishenkien menetys oli vain senttien päässä. Erikoinen onnettomuus tallentui myös valvontakameran videolle.

Viranomaisille mummeli kertoi painaneensa vahingossa jarrun sijaan kaasupoljinta. Ilmeisesti nainen ei ymmärtänyt nostaa jalkaa tai ei huomannut vauhdin vain kiihtyvän, sillä hänen autonsa pysähtyi vasta kaupan takaseinään. Liikkeenharjoittajan mukaan mummo ei pyytänyt edes anteeksi toilailuaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.