Tältä Jennifer Aniston näytti vuonna 1987

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Unelmaliitto sai alkunsa sokkotreffeiltä ja pariskunta solmi avioliiton vuonna 2000. Viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karusti, sillä Pitt rakastui Angelina Jolieen.

Viime päivinä on kohistu Pittin lausunnoista, joiden mukaan avioliitto kariutui Anistonin tylsyyteen. Sittemmin mies on kuitenkin vetänyt sanansa takaisin. Frendit-tähti seurustelee nykyisin näyttelijä Justin Therouxin kanssa.

Nyt Jennifer Aniston nähdään 24 vuotta vanhassa arkistokuvassa yhdessä Chaz Bonon kanssa. Bono on sittemmin vaihtanut sukupuoltaan ja on nykyisin mies.

Aniston myi äskettäin rakkaan Beverly Hillsin kotinsa ja järjesti sen kunniaksi isot jäähyväisjuhlat kavereilleen kotonaan. 42-vuotiaan Anistonin ja 39-vuotiaan Therouxin kerrottiin etsivän parhaillaan yhteistä kotia. Umpirakastunut pariskunta matkusti äskettäin romanttiselle rantalomalle Hawaijille.

– He ovat puhuneet jopa naimisiinmenosta ja perheen perustamisesta. Jen on innoissaan uuden kappaleen alkamisesta elämässään ja uskoo suhteen kestävän, lähde jatkoi.

Julkkispariskunta erosi tammikuussa 2005 ja Brad alkoi seurustelemaan julkisesti Angelinan kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Bradin kerrottiin halunneen lapsia Jenin kanssa, mutta nousujohteinen Frendit-tähti halusi keskittyä uraansa. Nyt Brad kasvattaa kuutta lastaan yhdessä Angelinan kanssa. Eron jälkeen viihdelehdissä uutisoitiin Bradin äidin pitävän enemmän entisestä miniästään Anistonista kuin uudesta tyttöystävästä Angelinasta.