BB-Veera: ”Olen saanut rahaa rumien iskemisestä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa iltapäivää on vietetty leppoisissa merkeissä jutustellen. BB-Terhi on kertonut lävistyksistään sekä siitä miksi ja miten on ne hankkinut. Baarikokemuksia vertaillessa BB-Veera paljasti ansainneensa ystäviltään rahaa erikoisella tavalla.

– Mä oon saanut rahaa siitä, että oon mennyt iskemään jotain rumia äijiä. Kaverit on ollut, että mee tanssimaan ton kanssa niin saat kympin, Veera paljasti.

– Sit Tampereella on sellainen 18-vuotiaiden paikka kun Senssi. Siellä juodaan muovituopeista. Senssillä oli kerran sellainen pappa kellä oli parta. Se näytti ihan Karpolta. Se tuli siihen lähelle ja annoin sille vitosen ja sanoin että haetko mulle siiderin. Se maksoi jonkun euron. Sit se tuli takas, otti rahat ja pani lompakkoonsa. Sit se seuras mua koko illan.

– Sitä mä olin töissä ja se tulee sinne. Ei vi**u. Se istui pitkään siinä mun tiskin päässä ja kysyi että oliksä kuukausi sitten Senssillä ja yritit iskeä mua? Mä menin saman tien toimistoon, Veera päivitteli.