Extreme-seksin suosio kasvaa – nainen kuoli ryhmäseksissä Italiassa

Ohhoh! · Stara.fi

Rajujen seksileikkien suosio on Euroopassa hälyttävässä kasvussa, ja nyt asia on noteerattu Yhdysvalloissa saakka. Asia nousi tapetille, kun italialaismies surmasi ilmeisesti vahingossa tyttöystävänsä japanilaisen Shibari-seksisession aikana.

42-vuotias roomalainen insinööri Soter Mule ja hänen 24-vuotias tyttöystävänsä Paola Caputo harrastivat aktiivisesti Shibari-seksiä, johon liittyy olennaisena osana sidontaleikit. Naruilla on tarkoitus sekä sitoa nainen mahdollisimman taidokkaasti että kasvattaa seksuaalista nautintoa, La Repubblica -lehti uutisoi.

Lauantaina jotain meni kuitenkin pieleen ja Caputo tukehtui kuoliaaksi ryhmäseksissä. Ennen kohtalokasta sidontaleikkiä ryhmä oli juopotellut rajusti ja käyttänyt huumeita. Kesken puuhien eräs kolmesta naisesta menetti tajuntansa ja aiheutti muiden naisten narujen kiristymisen. Kolmas nainen selvisi juuri ja juuri hengissä. Syytetty insinööri kertoi oikeudessa, että kaikki naiset olivat mukana vapaasta tahdostaan.