Olivia Wilden muodot katosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Nyt Olivia on poseerannut Allure-lehden tuoreissa kuvissa, mutta leffakaunotar näyttäytyy kuvissa aikaisempaa muodottomampana. Kuvat antavat aiheen ihmetellä minne Olivian muodot ovat yllättäen kadonneet. Tuttuun tapaan neitokaisella ei tälläkään kerralla ole rintaliivejä yllään.

Viime viikolla Wilde paljasti yksityiskohtia avioliitostaan ja sen päättymisestä. Wilde meni naimisiin jo 19-vuotiaana italialaisen prinssin ja elokuvaohjaaja Tao Ruspolin kanssa. Suhde päättyi kuitenkin eroon, ja Wilde myönsi avioeron olleen vaikein asia, mitä hän on joutunut kokemaan.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.