BB-Amanda ja Ben taas hellästi lusikka-asennossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa anteeksianto käy ulkomaailmaa nopeammin myös muilla kuin uskonnollisella Sebastianilla. BB-Amanda on nimittäin antanut jälleen ihastukselleen anteeksi, vaikka pari päivää sitten miehen valehteleminen vahvistuikin asukkaille esitetyistä videoista.

Paljastusten jälkeen Amanda kertoi uskovansa, että kaikkia Benin puuhasteluita ei ole vielä esitetty asukkaille. Samalla hän kertoi viihtyvänsä Benin seurassa ainoastaan siksi, että on BB-talossa. Neitokainen vahvisti, että ulkomaailmassa hän ei enää edes vastaisi miehen puheluhin.

Eilen illalla parin välit olivat taas selvästi lämmenneet, sillä he menivät nukkumaan samaan sänkyyn. Toissaöiseen tapaan Amanda ei enää ollut jääkylmä miestä kohtaan, vaan pari nukkui hellästi lusikka-asennossa.