Kim Kardashian näyttää kääpiöltä aviomiehen rinnalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren uutisoitiin tienanneen julkkisten värittämistä ökyhäistään 18 miljoonaa dollaria.

Nyt pariskunnasta ikuistettu valokuva näyttää varsin koomiselta pariskunnan pituuseron vuoksi. NBA-tähti Kris Humphries näyttää nimittäin jättiläiseltä pikkuruisen vaimonsa rinnalla. Hieman yli 150 senttisen realitykaunottaren korotkaan eivät tuo muutosta näyttävään pituuseroon. Kris Humphries on nimittäin liki kaksimetrinen koripalloilija. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.