Minka Kellyn peppua kourittiin kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt näyttelijäkaunottaren Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa kuohui ikävän välikohtauksen takia. Eräs kuvauksissa työskennellyt henkilö nimittäin läiskäytti kätensä Minka Kellyn peppuun. Tähden kerrottiin olevan tapauksesta todella shokissa.

– Näyttää siltä, että hän teki läpsäisyn vitsimielessä. Minka oli kuitenkin raivoissaan tapauksesta, lähde kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Tähden takamusta läpsäissyt työntekijä sai kuitenkin pian takaisin samalla mitalla. Minka nimittäin antoi tälle mojovan ”bitch slapin” eli kämmenlyönnin kasvoihin, kun työntekijä yritti pyytää tähdeltä anteeksi. Lähde kuvaili kuvausten tapahtumia skandaalinomaisiksi.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.