George Clooney kuvasi vastanäyttelijäänsä salaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Useita kaunottaria vierellään elämänsä aikana viihdyttänyt näyttelijä on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Nyt 24-vuotias näyttelijäkaunotar Evan Rachel Wood kertoi vastanäyttelijänsä George Clooneyn kuvanneen häntä salaa The Ides of March -elokuvan kuvauksissa. Näyttelijätär kertoi tanssineensa teinipoppari Justin Bieberin musiikin tahtiin salakuvauksen aikana.

– George kuvasi minua salaa. En tiennyt, että joku näki minun tanssivan Justin Bieberin tahtiin. Hän kiusasi minua ja sanoi julkaisevansa videomateriaalin, Wood kertoi E!-lehdelle.

Äskettäin Evan Rachel Wood paljasti Marie Claire -lehden haastattelussa olevansa korviaan myöten ihastunut 17-vuotiaaseen Justin Bieberiin. Hän kertoi kanadalaispopparin muun muuassa tuovan hänen elämäänsä iloa musiikillaan.

49-vuotias George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.