Supermalli poliisin haaviin – selvisi ilman sakkoa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen sai perheenlisäystä joulukuussa 2009, mutta jo kolmen kuukauden kuluttua hän teki paluun Vogue-lehden muotikuvauksiin. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki siis nopean paluun töihin.

Nyt mallikaunottaren uutisoitiin selvinneen ylinopeudesta pelkällä varoituksella. Giselen kerrottiin ajaneen Yhdysvaltojen Massachusettsissa 115 kilometrin tuntivauhtia, vaikka tieosuuden nopeusrajoitus oli 90 km/h.

Gisele kuitenkin selvisi ylinopeudestaan pelkillä nuhteilla. Poliisin edustaja David Procopio väitti ettei supermalli ollut saanut erityistä kohtelua. Hän kertoi ylinopeuden olleen hyvin vähäinen, joten rangaistus jäi suulliseksi.

– Gisele sai saman kohtelun kuin kaikki muutkin samalla tieosuudella pysäytetyt. Hän ajoi vain hieman rajoituksen yli. Hän sai vain suullisen varoituksen, Procopio kertoi Boston Glode -lehdelle.

Brasilialaissyntyinen 31-vuotias Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.