Hayden Panettiere viettelevissä kuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Nyt 22-vuotias kaunotar nähdään Interview-lehden tuoreissa kuvissa. Vaaleanpunaiseen mekkoon sonnustautunut Panettiere näyttää kuvassa viettelevältä ja vilauttaa paljasta pintaa.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi äskettäin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta.