Imogen Thomas tankotanssi bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti. Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Nyt Thomas on kääntänyt katseita Las Vegasissa kurvikkailla muodoillaan.

Brunette nimittäin villiintyi Encore-klubin järjestämissä allasbileissä ja antoi juhlijoille silmänruokaa tankotanssimalla pikkubikineissä. Märkähiuksinen Thomas näytti iloiselta ja nautti viilentävästä vesisuihkusta tankotanssin yhteydessä.

Taannoin Imogen Thomas julkaisi myös itse rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen totesi, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja kertoi saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.