Mike Tyson iski Steve-O:n nenän murskaksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hurjapäihin lukeutuva Jackass-tiimistä tuttu Steve-O perui taannoin Suomen keikkansa. Hurjista tempauksistaan tunnetun miehen oli määrä nousta lavalle Helsingin Tavastialla torstaina 6. lokakuuta. Nyt Mike Tyson on murtanut hänen nenänsä.

Loukkaantuminen tapahtui televisio-ohjelmassa, jossa Steve-O ja Mike Tyson olivat vieraana. Ohjelman päätteeksi Tyson nosti nyrkkinsä, johon Jackass-tähti juoksi. Lopputuloksena oli musta silmä ja murtunut nenä. Nenästä alkoi välittömästi vuotaa verta, mutta hurjapää tuuletti siitä huolimatta saavutustaan.

Jackass-tähden oli määrä saapua Suomeen The Entirely Too Much Information -maailmankiertueen merkeissä. Jackass-ohjelman ja elokuvien lisäksi Steve-O on tehnyt jo pitkään uraa stand-up -koomikkona. Aiemmin tänä vuonna hän hauskutti televisiokatsojia Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.

Maaliskuussa Steve-O pidätettiin hänen saavuttuaan Kanadaan. Hänet oli etsintäkuulutettu maassa jo kahdeksan vuotta aiemmin, mutta miestä ei ole saatu kiinni. Etsintäkuulutus annettiin vuonna 2003, kun Steve-O syyllistyi maassa pahoinpitelyyn. Lopulta hurjapää otettiin kiinni Calgaryn lentokentän tullissa, kun hän saapui maahan esiintyäkseen paikallisella Laugh Shop Comedy Club -klubilla.