Perheenäiti lähetteli 14-vuotiaalle seksiviestejä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto huimasta ikäerosta aiheutti taannoin syytöksiä muiden muassa pedofiliasta.

Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty 37-vuotias kahden lapsen äiti, koska tämä lähetteli seksiviestejä 14-vuotiaalle pojalle. Lastensa koulun johtokunnan jäsenenä toimiva Stefanie Dickinson alkoi tekstailemaan teinipojalle erään viikonloppuretken jälkeen.

Mail Online -sivuston mukaan poika vietti yhteisen viikonloppuretken Dickinsonin ja tämän lasten kanssa Meredith-järven rannalla Coloradossa. Nainen oli pyytänyt lastensa ystävän puhelinnumeroa, koska väitti haluavansa lähettää tälle myöhemmin matkakuvia retkeltä.

Teinipoika kertoi kuitenkin alkaneensa saamaan matkan jälkeen vihjailevia tekstiviestejä kavereidensa äidiltä. Dickinsonin kirjoitti viesteissään muun muuassa haluavansa poikaa ja räjäyttävänsä tämän maailman.

Kiimaisen äidin toiminta herätti epäilyksiä, kun tämä halasi poikaa jalkapallo-ottelussa ja kuiskasi pojan korvaan ”tekstaan sinulle myöhemmin”. Pojan sisko ihmetteli tilannetta ja luki veljensä viestit, jolloin seksiviestit paljastuivat. Naisen pidätys on järkyttänyt koulun johtokuntaa ja muita vanhempia.