Rihannan rinnat pursuivat rohkeasta esiintymisasusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Äskettäin hän keikisteli pelkissä rintaliiveissä Armani Jeans -merkin kuvauksissa.

Nyt megatähti esiintyi räväkästi Brasilian Sao Paulossa. Kaunottaren rintavarustus oli ahdettu tiukkaan sinivalkoiseen ja antavaan ruutupaitaan. Verkkosukkahousuihin ja pikkushortseihin sonnustautunut härski poppari näytti myös kieltään yleisölle.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.