Arnold Schwarzeneggerin poika haluaa filmitähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Nyt Terminator-tähden vanhin poika kertoi haaveilevansa näyttelijänurasta. 18-vuotias Patrick Schwarzenegger keimailee jo kameran edessä miesmallina, mutta toivoo tulevaisuudessa pääsevänsä valkokankaalle.

– Mallina työskenteleminen on hyvää harjoitusta näyttelemistä varten, sillä opin tuntemaan oloni mukavaksi kameran edessä. Toivottavasti se vie minua eteenpäin urallani, Patrick kertoi WWD-sivustolle.

Tähtinäyttelijän poika onkin saanut jo jalansijaa Hollywoodissa. Hän esiintyy muun muuassa jättimäisessä Hudson-farkkujen mainoskuvassa Sunset Boulevardin puistokadulla. Patrick kertoi vanhempiensa olevan ylpeitä pojastaan.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle melkein viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.