BB-fanit raivostuivat salatehtävästä – Mikael jätti Annikan

Big Brother · Stara.fi

Isoveli on määrännyt Big Brother -talon asukkaille tällä kaudella jonkin verran myös salatehtäviä, mutta tuorein niistä on mennyt jo hyvän maun rajamaille ja ehkä ylikin. Ohjelman fanit ovat purkaneet asiasta tuntojaan verkkokeskusteluissa ja pitäneet salatehtävää aivan liian rajuna.

Isoveli määräsi nimittäin salatehtävän, jossa Mikaelin piti jättää BB-Annika kahden päivän ajaksi. Neitokainen murtui kultansa shokkiratkaisusta. Parhaillaan hän itkee suruaan makuuhuoneessaan Amandan kainalossa.

– Miks mun pitää olla täällä nyt? Miks mä en voi saada tota pikkuhuonetta, jossa mun ei tarvis kuunnella sen ääntä. Just sen takia, että mä en pääsis tota pakoon. Mä oon niin v**un kyllästynyt täällä, kun koko ajan tulee paskaa paskaa. Koko ajan on jollain paska fiilis, Annika valitti.

– Kyllä meillä on ollut hyviäkin aikoja. Mun mielestä niitä on ollut enemmän kun paskoja, Amanda yritti rauhoitella.

Pian tämän jälkeen Isoveli kuulutti asukkaita mikrofonien pattereiden vaihtoon ja keskustelu keskeytyi.