BB-Tanja masentui turhaan – ei tiedä totuutta ratkaisustaan

Big Brother · Stara.fi

BB-talon tunnelmat ovat parhaillaan kaikkea muuta kuin katossa, kun häätöäänestyksen alkuasetelmat ovat selvinneet.

Big Brother -talossa on tänään painiskeltu kuluvan viikon häätöäänestyksen parissa. Ennen nimeämisiä Isoveli määräsi äänestykseen talon häirikön Salarin, jota ei voinut sen jälkeen enää nimetä. Myöhemmin BB-Tanja voitti kilpailussa oikeuden määrätä joku muu asukas tilalleen äänestykseen.

Tanja vuodatti jopa kyyneleitä vaikean päätöksen edessä. Hän olisi voinut jäädä itsekin äänestykseen ja vaihtaa jonkun muun asukkaan pois. Lopulta Tanja teki kuitenkin vaikean päätöksen ja vaihtoi itsensä pois äänestyksestä ja Mikaelin tilalleen.

Neitokainen teki tietämättään loistavan valinnan. Hän ja muut asukkaat eivät nimittäin tiedä, että Mikael on jo aiemmin voittanut pääsyn suoraan finaaliviikolle. Hänellä on siis immuniteetti äänestyksiä vastaan. Parhaillaan Tanja potee turhaan syyllisyyttä Mikaelin valinnasta, koska hän ei tiedä miehen koskemattomuudesta.