BB-Veera harrasti seksiä työpaikan VIP-huoneessa – jäi nolosti kiinni

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon naiset häätivät hetki sitten miehet olohuoneesta, kun he alkoivat keskustella naisten jutuista. Parhaillaan menossa on värikäs keskustelu seksiin liittyvistä noloista mokista. Veeran tarina yllätti myös muut naiset.

Tamperelaisessa nuorten yökerhossa ”baarimirkkuna” työskentelevä neitokainen päätti ravintolan alkuaikoina testata miten seksin harrastaminen sujuu ravintolan asiakkaille tarkoitetussa VIP-tilassa. Homma ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä hän jäi tekosestaan kiinni.

– Ei mulle mitään noloa ole tapahtunut. Töissä otin yhden kaverin mukaan ja meille oli rakennettu uusi VIP-huone, joka oli ihan valkoinen. Mun menkat oli just loppunut ja me mentiin sinne. Seuraavana päivänä tuli sit kutsu palaveriin ja tuli ilmoitus, ettei työaikana eikä ennen sitä, Veera kertoi.

– Siellä oli siis verta? BB-Tanja tarkensi.

– Vi**u se oli noloa. Mä en itse ole käynyt siellä vippihuoneessa sen jälkeen. Mä korkkasin vippihuoneen.