Hugh Hefner löysi tyttöystävänsä ryhmäseksistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi äskettäin kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan Harrisin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Nyt 85-vuotias Playboy-kuningas kertoi tavanneensa entisen kihlattunsa ryhmäseksin kautta. Hefner nimittäin harrasti erään Playboy-mallin ja Crystalin kanssa kimppakivaa. Hän kertoi ettei ollut tavannut Crystalia ennen sänkypuuhia.

– Harrastimme seksiä Crystalin ja hänen tyttökaverinsa kanssa. Se oli ensimmäinen kerta, kun tapasimme, Hefner kertoi The Hollywood Reporter -sivustolle.

Eron jälkeen 25-vuotias Crystal aiheutti närää paljastamalla varsin intiimejä asioita pariskunnan seksielämästä. Povipommi väitti muun muuassa seksin Hefnerin kanssa kestäneen vain noin kaksi sekuntia. Monet entiset Playboy-puput solvasivatkin julkisuudessa Crystalia tämän törkeiden paljastusten takia.

Hugh kertoi taannoisesta kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla oli ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Avioliitto olisi ollut lehtimogulille kolmas.