Popkaunotar iski silmänsä varattuun näyttelijäkomistukseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensimmäisen American Idol -kilpailun vuonna 2002 voittanut Kelly Clarkson on viettänyt hiljaiseloa uusimman All I Ever Wanted -albuminsa jälkeen. Tähti on kuitenkin palaamassa parrasvaloihin kahden vuoden tauon jälkeen.

Nyt pitkään sinkkuna elänyt 29-vuotias laulajatähti kertoi ihastuneensa Emmy-palkittuun näyttelijäkomistukseen Kyle Chandleriin. Hän kertoi viehättyneensä Kylesta luettuaan lääkärin vastaanotolla hänen Men’s Journal -lehden haastattelun.

– Sain tietää, että hän on naimisissa. En voi siis vainota häntä. Kyle on superkuuma, Clarkson kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Upeaääninen laulaja julkaisi uuden Mr. Know It All -singlensä 5. syyskuuta. Hänen viides albuminsa Stronger taas julkaistaan 25. lokakuuta. Uuden singlen kansikuvassa Kelly lanseerasi samalla uuden aikuisemman tyylin.

Taannoin Kelly Clarksoniin kohdistui lesbokohu, josta tähti ei näytä vieläkään päässeen eroon. Hän kertoi kohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.