Näyttelijätär myönsi: ”En halunnut harrastaa läskiseksiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa taistellut tähti on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Vuonna 2006 tähti oli hoikassa kunnossa, mutta vain hetken aikaa. Tänä vuonna Alley on pudottanut painoaan peräti 40 kiloa.

Nyt 60-vuotias näyttelijätär kertoi ettei hän halunnut harrastaa seksiä ollessaan ylipainoinen. Kilojaan pois karistellut tähti kertoikin olevansa nyt itsevarma itsestään. Hän kertoi myös uskovansa rakkauden löytämiseen.

– En pitänyt ulkonäöstäni, joten en halunnut harrastaa läskiseksiä. Haluan rakastua tulisesti, sillä nyt tiedän mitä haluan. Olen energisempi kuin koskaan aikaisemmin, Alley kertoi People-lehdelle.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.