Tyhmyys viemässä Lindsay Lohanin jälleen vankilaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jatkuvissa ongelmissaan ryvettyvä Lindsay Lohan poistettiin äskettäin julkkisjuhlista. Kohukaunotar oli nimittäin kuokkinut muotisuunnittelija Marc Jacobsin järjestämiin jatkobileisiin New Yorkissa. Vartijat kuitenkin saivat tietää kutsumattomasta vieraasta ja heittivät tämän ulos juhlista.

Näyttelijä-laulajalle määrättiin aikaisemmin tänä vuonna 460 tuntia yhdyskuntapalvelua Los Angelesin naistenkeskuksessa, koska Lindsay varasti tammikuussa 2.500 dollarin arvoisen kaulakorun.

Nyt Lindsayn kerrotaan joutuvan pian uudelleen vankilaan, jos tämä ei suorita hänelle määrättyä yhdyskuntapalvelua. Kohukaunotar on nimittäin suorittanut vasta 60 tuntia hänelle määrätyistä tunneista. Tähden tiimin kerrottiin olevan huolestuneita Lindsayn välinpitämättömästä asenteesta.

– Lindsay on suorittanut terapiansa myymälävarkaudesta, mutta hän ei hoida muita sitoumuksiaan, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

25-vuotias Lindsay Dee Lohan haastoi äskettäin räppäri Pitbullin oikeuteen häneen kohdistuneen halventavan ja vihjailevan lyriikan vuoksi. Kohukaunotar otti nimittäin nokkiinsa räppärin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessa. Pitbull laulaa kappaleessaan “hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn taannoisiin vankilareissuihin.