BB-suhde kriisissä: ”Mä toivon että Miksu lähtee”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli antoi pari päivää sitten Mikaelille poikkeuksellisen rajun salatehtävän, jossa hänen täytyi ottaa pesäeroa ihastukseensa Annikaan. Neitokainen ei vieläkään tiedä, että kyse on salatehtävästä.

BB-Annika olettaa yhä, että BB-Mikael on hylännyt hänet. Salatehtävä on ottanut koville, sillä Annika on katkeroitunut Mikaelin toiminnasta. Hetki sitten hän vuodatti jälleen tunteitaa muille naisille talon pihamaalla.

– Jos sen kotona on tapahtunut jotain? Annika ihmetteli.

– En tiedä, mutta nyt on ollut kuukauden rankimmat kolme päivää. Nyt mä pelkään, että tää jatkuu tällä tavalla. Mä toivon, että Miksu lähtee tänään. Tää ei voi jatkua tälleen, että Miksu välttelee mua. Tää on mulle tosi rankkaa, Annika totesi Suville ja Amandalle.