BB-Salar vähätteli asukkaiden kauhujen yötä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa aamu on lähtenyt liikkeelle edellisen illan tapahtumia kerraten. BB-Salar sai eilen avata Pandoran laatikon ja valitsi sieltä ”hyvää itselleen”, minkä johdosta muut asukkaat häädettiin yöksi lisähuoneen lattialle ja syömään ainoastaan näkkileipää. Aamulla puitiin edellisen illan tapahtumia.

Häätöäänestyksessä oleva BB-Salar naureskeli tilanteelle, jossa lisähuoneessa oli asukkaiden kiusaksi sekä hiiriä että heinäsirkkoja. Annikan mukaan heinäsirkat olivat myös hyökänneet asukkaiden kimppuun.

– Eki sai haavan. Heinäsirkoilla on jalat, joilla ne sahaa, BB-Annika kertoi.

– Yksi heinäsirkoista hyppäsi mun päähän. Se tuli mun päähän kuin luoti, BB-Sebastian muisteli.

– Heinäsirkat mene aivoihin. Ihan oikeesti. Oikeesti, BB-Salar väitti asukkaille.

– Mä haistoin hiiren koko ajan. Mä tiesin että täällä on hiiriä ja se oli ihan hirveetä. Olin ihan satavarma että se on päiväkirjahuoneessa mulle se hiiri, BB-Minna kertoi..

– Tästä lähin kun tulee Pandora, niin ottakaa hyvä minulle, Salar totesi.