Prostituoitujen uusi keino salaa seksin vaimoilta

Ohhoh! · Stara.fi

Perheellisten miesten on vaikea käyttää prostituoitujen palveluja ilta-aikaan jäämättä siitä kiinni. Nyt maailman vanhimman ammatin harjoittajat ovat keksineet keinon saada asiakkaita keskellä arkipäiviä.

Kiinassa prostituoidut ovat ryhtyneet lähettämään vakioasiakkailleen lounasaikaan tekstiviestejä, joissa seksipalvelut on naamioitu ruokien nimiksi, Guang Ming Daily uutisoi. Näin miestensä matkapuhelinten sisältöä tutkivat vaimot eivät ymmärrä viestien todellista sisältöä.

Esimerkiksi ”kotiruoka” voi maksaa parisataa euroa ja ”kansainvälinen keittiö” hieman vähemmän. Muita valenimiä palveluille ovat esimerkiksi kantonin nuudelit ja tom yam -keitto. Burmalaiset naiset on nimetty ”burmalaiseksi chiliksi” ja ukrainalaiset ”ukrainalaiseksi keitoksi”.