Tämä julkkisköriläs oli aiemmin nainen – katso topless-kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka julkkispari Cherin ja Sonny Bonon tytär haluaa itselleen miehiset sukupuolielimet. Transseksuaalinen Chaz Bono, syntymänimeltään Chastity Sun Bono, on nykyisin mies.

42-vuotias näyttelijä ja kirjailija valittiin äskettäin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Chaz on nyt kuvattu paidattomana Tanssii tähtien kanssa -harjoitustensa tauolla. Kuvasta ei kovin helposti voi päätellä, että sama köriläs oli aiemmin nainen.

Chaz Bono on käynyt läpi useita operaatioita muuntautuessaan naisesta mieheksi. Äskettäin hän kertoi olevansa valmis merkittävimpään leikkaukseen, sillä hän suunnittelee hankkivansa itselleen peniksen.

– Tutkin tällä hetkellä informaatiota operaatiosta. En tee päätöstä, ennen kuin olen löytänyt itselleni sopivan vaihtoehdon. Haluaisin saada peniksen, sillä olen varmempi miehyydestäni kuin koskaan, Chaz kertoi Australian 2Day radio-kanavan haastattelussa.

Chaz on muun muuassa esiintynyt Oprah-televisiosarjassa, jossa esitettiin dokumentti hänen transsukupuolisuudestaan. Aktivistinakin tunnettu Chaz on seurustellut Jennifer Eliasin kanssa viiden vuoden ajan. Hän kertoi myös miesyhteisön ottaneen hänet hyvin vastaan transsukupuolisuudestaan huolimatta.

Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.