Jennifer Lopezin rohkea esiintymisasu paljasti pintaa – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa kuohui taannoin, kun unelmapariskunta Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat eroavansa seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt latinolaulaja on nähty esiintymässä iHeartRadion järjestämillä festivaaleilla. Jennifer Lopez oli pukeutunut näyttävään punaiseen esiintymisasuun, joka ei peitellyt hänen takamustaan ainakaan liikaa. Esitys osoitti, että Lopez on edelleen loistavassa keikkakunnossa.

Unelmapariskunnan avioeron syyksi epäiltiin myös 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Äskettäin latinokaunottaren kuitenkin uutisoitiin olleen intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa. Tähtien eroon kerrottiin vaikuttaneen myös muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan.