Jännitysnäytelmä luonnossa – sankarillinen leijonaemo pelasti pienokaisen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnossa tapahtuu päivittäin sankarillisia asioita, jotka jäävät ihmisiltä kuitenkin huomaamatta. Nyt luontokuvaaja on sattunut osumaan paikalle todellisen jännitysnäytelmän aikaan. Valokuvaaja Jean-Francois Largot kuvasi kuinka sankarillinen leijonaemo pelasti pienokaisensa varmalta kuolemalta.

Pieni leinojanpentu oli eronnut laumastaan ja pudonnut jyrkänteeltä. Joukko aikuisia leijonia huomasi tilanteen ja meni jyrkänteen reunalle katsomaan jyrkänteellä ulvovaa pienokaista. Pudotus oli kuitenkin liian jyrkkä, jotta ne olisivat uskaltaneet hakea pennun pois.

Lopulta äidinrakkaus vei voiton ja yksi naarasleijonista uhmasi omaa ja pienokaisen henkeä lähtemällä pelastusoperaatioon. Se onnistui loistavasti, ja sankarileijona kantoi lopulta suussaan pienokaisen takaisin tasaiselle maalle. Katso kuvat tilanteesta tästä.