Glee-tähti viihtyy alastomana – fanit majoittuneet kodin edustalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositussa Glee-televisiosarjassa Will Schuesteria näyttelevä Matthew Morrison nimettiin viime vuonna People-lehden Maailman seksikkäin mies -äänestyksessä kärkikastiin. Näyttelijäkomistus teki taannoin läpimurtonsa Broadwaylla Hairspray-musikaalissa.

Nyt 32-vuotias Morrison kertoi hengailevansa usein kotonaan ilman rihman kiertämää. Näyttelijäkomistus kertoi kuitenkin olevansa varuillaan alastomana, sillä jotkut hänen faneistaan ovat majoittuneet tämän kodin edustalle.

– Tykkään kävellä alastomana kotonani. Jotkut innokkaimmat fanini telttailevat taloni edustalla, joten minun täytyy olla varuillani kun ohitan esimerkiksi ikkunan, Morrison kertoi Now-lehdelle.

Suosikkinäyttelijä kertoi myös lehdelle omituisimmasta fanitapaamisestaan. Hän nimittäin kertoi erään fanin tervehtineen häntä ravintolassa, kun Morrison oli virtsaamassa pisulaariin.

Matthew James Morrison tunnetaan erityisesti Broadway-taustastaan ja Glee-hittisarjasta. Näyttelijä on esittänyt pääosaa Glee-musikaalisarjassa vuodesta 2009 ja saanut roolistaan useita ehdokkuuksia. Sarja onkin niittänyt menestystä jo ympäri maailman ja voittanut lukuisia palkintoja. Morrison näyttelee sarjassa McKinley-lukion kuoronvetäjää.