Pippa Middletonin suhdestatukseen merkittävä muutos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittikaunotar Pippa Middleton nousi hetkessä julkisuuden valokeilaan esiinnyttyään isosiskonsa Catherinen kuninkaallisissa häissä. Kurveja nuolevaan valkoiseen kaasonpukuun häissä sonnustautunut Pippa onkin sittemmin ollut jatkuvasti paparazzien piirittämä.

Nyt 28-vuotiaan bruneten uutisoitiin muuttavan yhteen poikaystävänsä Alex Loudonin kanssa. Pariskunnan ystävä paljasti Pippan viettävän aikaa enemmän kultansa Lontoon asunnolla kuin omassa kodissaan Chelseassa.

– Heidän suhteensa on jo vakaalla pohjalla. Pippa asuu nykyään enemmän Alexin luona kuin omassa kodissaan. Uskon, että he menevät vielä naimisiin, lähteet kertoivat Mail on Sunday -sivustolle.

Rakastunut pariskunta on seurustellut jo kolmen vuoden ajan. Äskettäin heidän kerrottiin viettäneen Pippan syntymäpäiviä yhdessä prinssi Williamin ja herttuatar Catherine ”Kate” Middletonin kanssa.

Pippa Middleton tunnetaan myös aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Pian kaunotar nähdään myös Suomen televisiossa, sillä Sub esittää tiistaina 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.