BB-Tanjan huumekommentit raivostuttivat: ”Sairaita mielipiteitä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Tanja laukoi eilen varomattomia mielipiteitään huumeista ja narkkariäideistä. Hän keskusteli aiheesta Amandan kanssa, eikä neitokaisen mielipiteet saaneet kovinkaan laajaa kannatusta. Amanda kertoi keskustelusta illalla muillekin asukkaille.Kuva: Sub

– Mä totesin, että äideiltä jotka käyttää huumeita pitää ottaa lapset pois. Se oli että ei voi ottaa, kun se vahingoittaa sitä äitiä. Mä olin että mitä v**tua, sehän vahingoittaa sitä lasta! Amanda raivosi.

Tanjan kommenttien kritisointi ei loppunut vielä siihen, sillä Tanja oli kertonut Amandalle ettei hän pidä huumeidenkäyttöä ongelmana.

– Se sanoi että ”Mulle on ihan fine, että ottaa esimerkiks amfetamiinia pieniä määriä esimerkiks bileissä”. Sit jengi alkoi olla ihan että mitä v**tua. Sit se oli että myös kofeiini piristää. Et mikä siinä on ero jos ottaa pieniä määriä amfetamiia silloin tällöin? Se oli ihan sileen että se on ihan fine, Amanda muisteli Tanjan kommentteja.

– Sen mielestä alkoholi on ihan samalla tavalla huume. Mä en ole ikinä kuullut noin sairaita mielipiteitä. Mä olin ihan että voi v**tu. Miten joku voi olla sitä mieltä että lasta ei saa ottaa huumehörhöltä huostaan?! Kuka voi olla sitä mieltä, että on fine ottaa piriä bileissä aina silloin tällöin? Amanda purki järkytystään.