Justin Bieber kuhertelee jo liikaa? Fanit suivaantuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on niittänyt menestystä erityisesti nuorten tyttöjen joukossa, ja hän on yksi sosiaalisen median seuratuimmista tähdistä. 17-vuotias supertähti on seurustellut jo pidempään kollegansa Selena Gomezin kanssa.

Fanit tyrmistyivät taannoin, kun nuorten tähtien suhde paljastui. Justin Bieber ja Selena Gomez kaatoivat äskettäin suolaa fanien haavoihin julkaisemalla verkossa yksityisiä kuhertelukuviaan. Äskettäin Justin vuokrasi 20.000 henkilön elokuvateatterin itselleen ja Selenalle treffejä varten. Nyt rakastunut pariskunta on kuvattu kuhertelemassa Malibun rannalla.

Kanadalaistähden fanit ovat suivaantuneet Bieberin jatkuvista julkisista kuhertelukuvista. 19-vuotias näyttelijä-laulaja Selena Gomez onkin saanut tappouhkauksia poikaystävänsä vihaisilta faneilta.

YouTube-palvelusta megatähdeksi noussut Justin Bieber yllätti äskettäin paljastamalla perhehaaveitaan. Hän nimittäin kertoi haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 – 26 -vuotiaana. Fanit reagoivat jälleen kerran vahvasti kanadalaistähden uutiseen. Moni toivoikin ettei Bieber menisi naimisiin tämänhetkisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Jotkut fanit myös uskoivat teinitähden menevän heidän kanssaan naimisiin.