Poptähti: ”Treffit ovat kuin Idols-koelaulu”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin pariin otteeseen esiintynyt amerikkalainen poptähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi voitettuaan ensimmäisen American Idol -kilpailun. Sittemmin laulajaneitokainen onkin myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa levyä.

Nyt 29-vuotias Clarkson kertoi pitävänsä deittailua kuin American Idol -kykyjenetsintäkilpailun koelauluna. Hänen mielestään kaikista surkeimmat miehet ovat nimittäin kaikista itsevarmimpia. Tähtiartisti kertoikin miesten metsästämisen olevan vaikeaa.

– Deittailu on kuin American Idol -koelaulu. Surkeimmat esiintyjät ovat kaikista rohkeimpia. Miehissä pätee sama logiikka, Clarkson selitti Access Hollywood -sivustolle.

Pitkään sinkkuna elänyt laulajaneitokainen kertoi toivovansa sitä, että hän löytää itselleen ”kuuman” miehen. Tauolta palannut upeaääninen Clarkson julkaisi uuden Mr. Know It All -singlensä 5. syyskuuta. Hänen viides albuminsa Stronger taas julkaistaan 25. lokakuuta.

Taannoin Kelly Clarksoniin kohdistui lesbokohu, josta tähti ei näytä vieläkään päässeen eroon. Hän kertoi kohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.