Hän on ylivoimaisesti vuoden inhotuin julkkistähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uhkeista muodoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnettu realitykaunotar Kim Kardashian nähdään jatkuvalla syötöllä julkisuudessa. Huomiota rakastava kaunotar ei kuitenkaan ole kaikkien katsojien mieleen kimeine äänineen ja piikkikorkoineen.

Nyt realitykaunotar nimittäin äänestettiin viihdemaailman ärsyttävimmäksi julkkikseksi Parade-sivuston järjestämässä äänestyksessä. Kardashian vei kärkipaikan ylivoimaisesti, sillä 29 prosenttia kyselyyn vastanneiden lukijoiden mielestä kaunotar on ärsyttävä. Toisena komeili Miehen puolikkaat -hittisarjan musta lammas Charlie Sheen 27 prosentin äänisaalilla.

Muita listalle sijoittuneita olivat muun muuassa näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan ja ökyrikas Donald Trump. Laulajapariskunta Mariah Carey ja Nick Cannon taas voittivat sivuston kehittelemän Hulluimmat vauvanimet -äänestyksen. Parin kaksosten nimet ovat Monroe ja Moroccan.